Το Μουσείο είναι προσωρινά κλειστό λόγω εργασιών

Έκθεση Αποφοίτων Τμήματος Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών – 2η Περίοδος

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Τμήματος Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών της Φλώρινας, και του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Φλώρινας εγκαινιάζουμε τη δεύτερη περίοδο της έκθεσης των αποφοίτων του Τμήματος, την Τετάρτη 07 Μαρτίου στις 8.30 στο κτίριο Εξάρχου.
Το Δ.Σ. του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Φλώρινας, σας ευχαριστεί για τη συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις της πρώτης περιόδου και σας περιμένει να τιμήσουμε μαζί στην δεύτερη περίοδο των εκδηλώσεων τους απόφοιτους του Τ.Ε.Ε.Τ Φλώρινας.

ΜΣΤΦ-Κτίριο Εξάρχου

Από το 2006 το Μουσείο στεγάζεται στο νεοκλασικό διατηρητέο κτήριο της οδού Ταγματάρχου Φουλεδάκη, το οποίο αγοράστηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και παραχωρήθηκε στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φλώρινας, με απαράβατο όρο να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τη στέγαση του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης. Στους δύο ορόφους του νέου Μουσείου παρουσιάζονται οι εκθέσεις και οι εκδηλώσεις που οργανώνονται, ενώ στο ισόγειο στεγάζεται η Εικαστική Βιβλιοθήκη του Μουσείου και στο ημιυπόγειο θα λειτουργήσει σύντομα καλλιτεχνικό εργαστήριο, καφέ και πωλητήριο.

Μάθετε περισσότερα